Veel gestelde vragen en antwoorden.

Bestellen

Maak een account aan en plaats je producten in je digitale winkelmandje via de oranje knop. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

Betalen

Online kun je betalen met iDEAL, Bancontact, of een handmatige overboeking. Bij afhalen kan je betalen met je pinpas of contant geld.

Bezorgen

Wij laten pallets en postpakketten binnen 3 werkdagen na de bestel dag bezorgen. Vanaf € 1.000 is het bezorgen gratis. Binnen 20 kilometer vanaf ons magazijn  in Alblasserdam bezorgen wij gratis. Alle leveringen zijn drempelleveringen, de producten worden geleverd tot de drempel van de voordeur op de begane grond en wij pakken niet uit.

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste leveranciers berekenen deze kosten door als opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

Wij houden de prijzen laag en de kosten transparant!

Afhalen

Afhalen is mogelijk de dag na bestelling op besteldagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen op zaterdag en zondag staan op maandag klaar. Wij bellen als de bestelling klaar staat om een afhaal afspraak te maken.

Retourneren

Voor het retourneren van producten stuurt u een e-mail met reden van retourneren naar post@autozeep.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag?

Wij staan van maandag t/m vrijdag voor u klaar om u te helpen bij uw bestelling. U kunt ons bereiken via deze pagina

Stel een vraag